Op zoek naar catering someren?

catering someren
Zoet Zo ZoetZo High tea @ Home.
Sinds zes jaar heb ik mijn eigen bedrijf, ZoetZo. De activiteiten van ZoetZo zijn high tea @ home organiseren. ZoetZo is gevestigd in Someren Noord-Brabant en inmiddels een begrip in de regio. Een high tea @ home wordt thuis of op locatie georganiseerd in de regios Eindhoven, Helmond en Weert.
Catering Helmond Catering in Helmond, Deurne, Gemert, Someren, Asten, Heusden, Stiphout en Mierlo.
Catering service referenties uit de regio Deurne, Helmond, Bakel, Asten, Heusden, Someren, Stiphout, Mierlo, Beek en Donk, Aarle Rixtel en Gemert. De Familie van Someren huurde een partytent van 10 x 15 meter bij Van Berkel Catering met een ontvangst tent van 5 x 5 meter.
Refresh.
Catering omgeving Someren De Platte Vonder.
De cateringservice is er voor gezelschappen vanaf 20 personen tot en met wel 600 personen. U kunt zowel telefonisch als per e-mail contact met ons opnemen om een afspraak te maken en de door u gewenste catering te bespreken. Wij bezorgen in Someren, Someren-Eind en Someren-Heide.
Home Bijzondere catering.
Wij zijn Rachel Boerekamps en Martine Maas en sinds begin 2017 de oprichters van Bijzondere Catering. Beide zijn we al jaren actief in de branche en hebben we naast Bijzondere Catering ook beide onze eigen bedrijven die veel raakvlakken hebben met onze gezamenlijke passie: koken.
Home Angela's' Party Catering.
Angela's' Party-Catering is een bedrijf dat altijd garant staat voor dezelfde kwaliteit en service. U mag zelf een buffet naar keuze samenstellen. Indien gewenst helpen wij u daarbij. 5725 AW Asten-Heusden. Over ons Privacyverklaring Contact. Angela's' Party Catering Heistraat 30.
Home Joris en Martijn Party en Catering Deurne.
Door onze jarenlange ervaring op het gebied van catering en partyverhuur, kunnen wij met u meedenken, met uw wensen in gedachten en zodoende maatwerk leveren wat bij u past. Joris Martijn party en catering zijn gespecialiseerd in catering, we maken alles uit natuurlijke ingredienten vanuit eigen keuken.
Restaurants in Someren met catering Restaurants.nl.
SOMEREN RESTAURANTS MET CATERING. INLOGGENAANMELDEN Gezellig dineren in Someren? Hieronder een overzicht van restaurants in Someren met catering. Teveel of niet de juiste restaurants? Wijzig dan het overzicht via de opties onder deze tekst. Niet specifiek 4. alle restaurants opnieuw zoeken kleiner/groter gebied. Someren 5km 21. Someren 10km 35.
Top Partyverhuur Als het op en TOP moet zijn!
Catering en drankvoorziening kunt u ook via ons reserveren. Bel of mail ons voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of een afspraak. Download onze prijslijst. Koelkast 320 ltr. 4000, Voeg toe aan offerte-aanvraag. Kroonluchter led incl. 4500, Voeg toe aan offerte-aanvraag. Luxe aluminium tent 8 meter. 20000, 42500, Opties selecteren. Statafel Kubo 70 x 70 cm. 1600, Voeg toe aan offerte-aanvraag. Uw feest onze zorg., Zo compleet als u maar wenst. Reserveren van de goederen.: Het eventueel reserveren van de goederen of aanvragen van een offerte kan via deze site, e-mail, of telefoon. Na ontvangst van uw reservering/offerte nemen wij indien nodig zo snel mogelijk contact met u op om deze reservering/offerte door te nemen. Wij sturen u een bevestiging en vanaf dat moment zijn de goederen voor u gereserveerd. Bezorgen / afhalen.: Het bezorgen en ophalen van de gehuurde goederen komen voor rekening van de huurder. Bezorgkosten voor Someren en Asten bedragen 5 euro.

Contacteer ons